5o

Служба у справах дітей провела рейд з метою перевірки належного виконання батьківських обов’язків по догляду за дітьми

  • 2021.07.22 08:19
    • Громада
  • 559
21.07.2021 працівниками служби у справах дітей Калуської міської ради за повідомленням служби у справах дітей Калуської районної державної адміністрації та з метою перевірки умов проживання дітей відвідано сім'ї у старостинських округах (с. Пійло, с. Голинь) в яких виховуються неповнолітні, які навчаються у Рогатинській спеціальній школі на цілодобовому перебуванні, але на даний час знаходяться на канікулах і проживають з батьками.
     А також, обстежено матеріально-побутові умови проживання сім’ї неповнолітнього у с. Ріпянка, який напередодні самовільно покинув місце свого проживання, був розшуканий працівниками ювенальної превенції ГУНП Херсонської області та доставлений у центр соціально – психологічної реабілітації для дітей в м. Херсон, звідки його забрала мати, на даний час неповнолітній вже вдома.
    В ході проведення обстежень працівниками служби проведено профілактичні бесіди з батьками щодо належного виконання батьківських обовязків, виховання дітей, створення відповідних матеріально-побутових та санітарних умов проживання. Батьків попереджено про адміністративну та кримінальну відповідальність за неналежне виконання батьківських обов`язків щодо своїх неповнолітніх дітей.
Інші новини