21o

19 лютого 2023 року в КП «Юність» відбулася обласна мистецько-патріотична акція «Незламна мужність поколінь», присвячена вшануванню захисників та захисниць України та 80-річчя створення Української повстанської армії

  • 2023.02.20 08:03
    • Культура
  • 280
На сцені ПК «Юність» переплелися в єдиному патріотичному пориві історії минувшини та сьогодення через слово, пісню, танець…
  Учасниками обласної мистецько-патріотичної акції «Незламна мужність поколінь», яка проводиться з метою вшанування захисників України та відзначення 80-річчя створення УПА, стали до 20 творчих колективів ПК «Мінерал», ПК «Юність», Фахового коледжу культури і мистецт, дитячої музичної школи, центру художньої творчості дітей, юнацтва та молоді, народних домів сіл Тужилова, Сівки-Калуської, Кропивника, школи мистецтв с. Голиня.
   Міський голова Андрій Найда привітав учасників такого масштабного заходу разом із представником оргкомітету акції - завідувачем інформаційно-видовищним відділом навчально-методичної роботи обласного центру культури та туризму, заслуженим журналістом України Богданом Кучером, капеланом о.Федором Морозом та директором коледжу Ярославом Яцівим.
  Упродовж концерту неодноразово глядачі вставали та підтримували артистів, підспівуючи про звитягу та мужність захисників України. У залі – аншлаг, у душі кожного – непохитна віра у якнайшвидшу ПЕРЕМОГУ.
Інші новини