7o

18 вересня у приміщенні Краєзнавчого музею Калущини відбулась прем’єра благодійної поетичної вистави «ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!»

  • 2022.09.19 09:31
    • Громада
    • Культура
  • 150
   18 вересня у приміщенні Краєзнавчого музею Калущини відбулась прем’єра благодійної поетичної вистави «ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!» у постановці Народного театру «ЛЕГЕНДА» (режисер Леся ПІЦИК).
   Тут було все: поетичні твори відомих та мало відомих авторів, гумор під час війни, живі емоції в реальних історіях. Постановка створена для підняття емоційного стану українців, укріплення віри у перемогу та на підтримку Збройних Сил України.
    Окрім вже відомих та знаних акторів театру «ЛЕГЕНДА» у постановці брали участь талановиті виконавиці із міста Миколаїв, Харківщини, а також боєць АТО/ООС та представниця добровольчого батальйону Калуської територіальної громади.
   Глядачі дарували театралам свої щирі оплески та долучилися до збору коштів на потреби армії. Загалом вдалось зібрати понад
3 000 грн.
   Театр продовжуватиме благодійні виступи з даною постановкою. Найближчий показ відбудеться 25 вересня о 15:00 у приміщенні БФ «Крила підтримки».
Інші новини