6o

17 жовтня 2021 року у КЗ «Палац культури «Юність» відбулась вистава «СПРАВЖНІ» у постановці Народного театру «ЛЕГЕНДА» за участі бійців АТО/ООС Калущини.

  • 2021.10.18 23:09
    • Громада
    • Культура
  • 339
Це вже четверта постановка у рамках соціального проекту реабілітації бійців АТО/ООС, метою якої є віддати шану та подякувати тим, хто повернувся з війни, помолитися за тих, хто там на передовій тримає мирне небо і вшанувати пам'ять полеглих.
   У постановці висвітлювались реальні історії життя захисників на війні, зокрема Данила Семчишина (позивний «Князь»), медика Оксани Ледвій, Михайла Перегінця (позивний «Біос»), Любомира Фединяка (позивний «Тренер»), бойового медика Тетяни та Віталія Гордого (позивний «Батя»), Миколи Парцея (позивний «Дальнобійник»), керівника приватної садиби «Джерело» Миколи Федоріва.
  До постановки були залучені: народний ансамбль танцю «Мереживо» фахового коледжу культури і мистецтв (керівник Ольга Квецко), народний камерний хор «Тавор» (керівник Оксана Демків), заслужена артистка естрадного мистецтва України Маріанна Роз.
  Міський голова Андрій Найда вручив квіти та подякував колективу театру, його режисеру Лесі Піцик та бійцям АТО/ООС за незабутні враження і прагнення постійної пам’яті, шани нашим захисникам і захисницям. Також зі словами вдячності звернувся депутат Івано-Франківської обласної ради, голова бюджетної комісії Назарій Іванів, наголосивши на важливості соціального проекту, побажав подальшої його реалізації та вручив корзину квітів колективу «ЛЕГЕНДИ», які по завершенню вистави були покладені до пам’ятного стенду загиблих та зниклих безвісти в боях на сході України.
Інші новини