19o

17.02.2022р в електронній системі публічних закупівель «Prozorro» оголошено відкриті торги за предметом «Код ДК 021:2015: 79820000-8 Послуги, пов’язані з друком (Лот №1 - Розміщення інформаційних матеріалів в газеті, орієнтованій на інформування жителів міста Калуша; Лот №2 - Розміщення інформаційних матеріалів в газеті, орієнтованій на інформування жителів старостинських округів Калуської міської територіальної громади)» (ID: UA-2022-02-17-014868-b) – очікуваною вартістю 331000,00 грн

  • 2022.02.18 10:07
    • Громада
  • 435

     З метою забезпечення виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 11 жовтня 2016 року № 710 (зі змінами) щодо оприлюднення обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості щодо закупівлі за предметом «Код ДК 021:2015: 79820000-8 Послуги, пов’язані з друком (Лот №1 - Розміщення інформаційних матеріалів в газеті, орієнтованій на інформування жителів міста Калуша; Лот №2 - Розміщення інформаційних матеріалів в газеті, орієнтованій на інформування жителів старостинських округів Калуської міської територіальної громади)» (ID: UA-2022-02-17-014868-b),  повідомляємо:

  1. Обґрунтування розміру бюджетного призначення:

     Відповідно до статті 4 Закону України “Про публічні закупівлі” планування закупівель здійснюється на підставі наявної потреби у закупівлі товарів, робіт і послуг. Заплановані закупівлі включаються до річного плану закупівель. Закупівля здійснюється відповідно до річного плану. У виконавчому комітеті Калуської міської ради затверджено кошторис в якому по програмі 0210180 «Інша діяльність у сфері державного управління» Програма розвитку місцевого самоврядування на 2020-2022 р. затверджено видатки  на послуги пов’язані із друком у розмірі 331 000,00 грн.

  1. Обґрунтування очікуваної вартість предмета закупівлі:

     Очікувана вартість предмета закупівлі визначалась відповідно до розміру бюджетного призначення, виходячи з наявної потреби в послугах пов’язаних із друком та на підставі цін попередніх закупівель.

  1. Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі :

Інформація про необхідні технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі

     Обсяг надання послуг, пов’язаних із друком в місцевих друкованих засобах масової інформації є орієнтовним і становить 83 586 см. кв. друкованої площі. Обсяг залежить від фактичної потреби Замовника в оприлюдненні інформації. Обсяг може бути зменшений в залежності від фактичної потреби Замовника в оприлюдненні інформації щодо діяльності органів місцевого самоврядування у друкованих засобах масової інформації.

Лот №1 - Розміщення інформаційних матеріалів в газеті, орієнтованій на інформування жителів міста Калуша – 45 707 см.кв.

Лот №2 - Розміщення інформаційних матеріалів в газеті, орієнтованій на інформування жителів старостинських округів Калуської міської територіальної громади – 37 879 см.кв.

Строк надання послуг: з моменту підписання  договору про закупівлю і до 31.12.2022 року.

Територія розповсюдження: в межах Калуської міської територіальної громади.

Для надання послуг з публікації оголошень в місцевих друкованих засобах масової інформації у Виконавця має бути:

-           мова видання: українська;

-           періодичність видань: не менше 1 разу на тиждень;

-           досвід роботи в даній сфері має бути не менше 1 року;

-           цільове призначення і тематична спрямованість: інформаційне;

-           спосіб розповсюдження: за передплатою або в роздріб.

 Учасник повинен надати Замовнику послуги у відповідності до положень Законів України «Про порядок висвітлення діяльності органів державної влади та органів місцевого самоврядування в Україні засобами масової інформації», «Про друковані засобами масової інформації (пресу) в Україні», інших актів чинного законодавства України.

     Обсяг надання послуг є орієнтовним та залежить від фактичної потреби Замовника  в оприлюдненні інформації.

     Замовник має право попередньо погоджувати матеріали та вносити зміни в оголошення, що оприлюднюється.

     Не допускається спотворення змісту інформації, що оприлюднюється коментарями редакції. У викладеній та поданій інформації Учасник повинен дотримуватись норм професійної етики.

     Учасник визначає ціни на послуги, які він пропонує надати за Договором про закупівлю з урахуванням усіх своїх витрат, податків та зборів, що сплачуються або мають бути сплачені.

     Послуги з розміщення та публікації інформаційних матеріалів у друкованому засобі масової інформації включає:

-  розміщення нормативних документів Калуської міської ради та інших матеріалів (оголошень, повідомлень), які підлягають розміщенню у друкованому засобі масової інформації згідно вимог чинного законодавства;

-           розміщення інформаційних повідомлень та роз’яснень щодо роботи органів місцевого самоврядування;

-           розміщення соціальної реклами;

-           розміщення привітань з нагоди державних, місцевих свят та пам’ятних дат;

-           анонсування  програм заходів, участь в яких приймає міська  рада та її виконавчі органи;

-           розміщення звернень посадових  осіб;

-           висвітлення іншої соціально-важливої інформації відповідно до заявок і завдань Замовника;

-           літературне редагування, вичитка та коректура текстів та інших матеріалів Замовника,  в тому числі ілюстраційних, мовою оригіналу (українською);

-           технічне редагування та виправлення малюнків, таблиць, схем, діаграм, формул, фотографій;

-           верстання статей та ілюстраційних матеріалів у форматі та шрифтах відповідно до вимог газетного видання.

Інші новини