На території Калуської міської територіальної громади тривають роботи по модернізації централізованої системи оповіщення цивільного захисту

  • 2022.03.04 19:59
    • Громада
  • 870

На території Калуської міської територіальної громади тривають роботи по модернізації централізованої системи оповіщення цивільного захисту, станом на 04.03.2022 року встановлено додатково 2 електросирени та 4 вуличних гучномовці, заплановано встановлення ще 10 вуличних гучномовців.

   Висловлюємо щиру подяку всім керівникам суб’єктів господарювання, мешканцям громади які надали електросирени оповіщення, кабельно-провідникову продукцію та всім хто долучився до встановлення та підключення обладнання для оповіщення населення Калуської міської територіальної громади. На території Калуської міської територіальної громади на даний час розміщені 6 електросирен комбінованого запуску та 16 вуличних гучномовців централізованої системи оповіщення цивільного захисту.

   Також хочемо нагадати, що у випадку коли ви почувши довгий уривчастий сигнал сирен, необхідно включити радіоточки, радіоприймачі, телевізори на радіохвилі і телеканали місцевих студій та прослухати інформацію, в разі необхідності негайно евакуюватись та укритись в найближчі укриття. Інформація передається по радіо 107,4 FM «Телерадіокомпанія Калуш», 104,0 – радіо «Шанс» та телебаченню КП «Державна студія Калуське міське телебачення».

Інші новини