15o

15 квітня презентували фірмовий торт «Калуський»

  • 2024.04.16 18:16
    • Актуально
  • 153

Нарешті у нашому місті з’явився свій фірмовий кондитерський виріб.
Торт «Калуський» презентували 15 квітня його виробники – працівники однієї з місцевих пекарень. Кондитерський виріб офіційно запатентований відповідно до чинного законодавства. Класичний на вигляд, оригінальний на смак – із солоною карамеллю, горіхами, шоколадними коржами. Саме солона карамель, як один із компонентів, підкреслює справжність, автентичність виробу, натякаючи на соляні мотиви в історії промислового Калуша.
Ідея створити солодку візитівку міста виникла ще понад рік тому у підприємиці Віри Кицман. Її підтримали міський голова Андрій Найда, ГО «УФРА» (голова Наталія Захарова), заступниця начальника управління економічного розвитку міста Тетяна Сеньків. Пройдено нелегкий шлях – і, врешті, фірмовий торт «Калуський» можна придбати у щойновідкритій кав’ярні-пекарні «Матусин хлібчик», а також інших фірмових крамницях.
Торт, вагою 700 грамів, стане не тільки окрасою будь-якого святкового столу, а й підійде в якості чудового подарунка. А також – гідно репрезентуватиме Калуш за межами міста та країни.
Більше про презентацію кулінарного шедевра – у відео https://www.youtube.com/watch?v=MMujDhv87Ws

Інші новини