17o

15.08.2023р. відділом закупівель УЖКГ Калуської міської ради в системі публічних закупівель «Prozorro» на веб-порталі Уповноваженого органу prozorro.gov.ua розміщено оголошення щодо проведення спрощеної закупівлі «Капітальний ремонт тротуару на вул. Вітовського (від вул.Тисовського до перехрестя вул. Мостиська-вул.Глібова) в м. Калуші Івано-Франківської області (в тому числі виготовлення проєктно-кошторисної документації)» очікуваною вартістю 492 505,00 грн

  • 2023.08.16 11:57
    • Житлово - комунальне господарство
  • 140

З метою забезпечення виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 16 грудня 2020р. N 1266 щодо оприлюднення обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості по закупівлі  «Капітальний ремонт тротуару на  вул. Вітовського (від вул.Тисовського до перехрестя вул. Мостиська-вул.Глібова) в м. Калуші Івано-Франківської області (в тому числі виготовлення проєктно-кошторисної документації)» - ID: UA-2023-08-15-014443-a, повідомляємо:

1. Обґрунтування розміру бюджетного призначення:

 Рішенням сесії Калуської міської ради № 2254 від 29.06.2023р. «Про внесення змін до Програми капітального ремонту та утримання об’єктів благоустрою і дорожньо-мостового господарства Калуської міської територіальної громади на 2022-2024 роки» на роботи із капітального ремонту тротуару на вул. Вітовського (від вул. Тисовського до перехрестя вул. Мостиська-вул. Глібова) в м. Калуші Івано-Франківської області (в тому числі виготовлення проєктно-кошторисної документації) з місцевого бюджету передбачено 500 000,00 грн.

 2. Обґрунтування очікуваної вартість предмета закупівлі:

 Очікувана вартість щодо закупівлі «Капітальний ремонт тротуару на вул. Вітовського (від вул. Тисовського до перехрестя вул. Мостиська-вул. Глібова) в м. Калуші Івано-Франківської області (в тому числі виготовлення проєктно-кошторисної документації)» визначена на підставі розробленого робочого проєкту на «Капітальний ремонт тротуару на вул. Вітовського (від вул. Тисовського до перехрестя вул. Мостиська-вул. Глібова) в м. Калуші Івано-Франківської області (в тому числі виготовлення проєктно-кошторисної документації)», 2023р., із врахуванням  передбачених бюджетних призначень у 2023 році.

3. Технічні та якісні характеристики  предмета закупівлі:

 Беручи до уваги рішення сесії Калуської міської ради № 2254 від 29.06.2023р. та у зв’язку із виникненням необхідності у проведенні капітального ремонту тротуару на вул. Вітовського (від вул. Тисовського до перехрестя вул. Мостиська-вул. Глібова), розроблено оголошення щодо проведення спрощеної закупівлі -  «Капітальний ремонт тротуару на вул. Вітовського (від вул. Тисовського до перехрестя вул. Мостиська-вул. Глібова) в м. Калуші Івано-Франківської області (в тому числі виготовлення проєктно-кошторисної документації)».

Роботи повинні бути виконані відповідно до Технічної специфікації.

Детальна інформація щодо Технічної специфікації та умов проведення спрощеної закупівлі -«Капітальний ремонт тротуару на вул. Вітовського (від вул.Тисовського до перехрестя вул. Мостиська-вул.Глібова) в м.Калуші Івано-Франківської області (в тому числі виготовлення проєктно-кошторисної документації)»,  ID: UA-2023-08-15-014443-a, розміщена на веб-порталі Уповноваженого органу з питань закупівель prozorro.gov.ua.  

 Крайній термін подання пропозицій Учасників в електронній системі закупівель:  до 10:00 год.  24 серпня 2023року.

      

Інші новини