17o

14 лютого у День Святого Валентина у місті Калуші на площі Героїв відбулось феєричне дійство, яке зібрало чимало калушан та гостей міста

  • 2022.02.14 20:21
    • Культура
  • 799

Під супровід духового оркестру (керівник Ярослав Скаб'як) Фахового коледжу культури і мистецтв та бурхливі овації глядачів на площу Героїв, на кабріолеті приїхали молодята, які сьогоднішнього дня поєднали свої серця.

   Міський голова Андрій Найда та начальник Калуського відділу ДРАЦС Ірина Очкур вручили молодятам свідоцтво про одруження та побажали сімейного щастя. Андрій Михайлович наголосив, що Калуш є столицею закоханих, тому що тільки у нашому місті унікальний костел Святого Валентина та нагородив дипломами і грошовими сертифікатами переможців конкурсу "Краща фотозона до дня Святого Валентина": 1 місце - Попадин Мар'яна, майстерня свята "Happy Day", 2 місце - колектив КЗ "Централізована бібліотечна система Калуської міської ради", 3 місце - Чайковська Тетяна, педагог ліцею №6, а також переможницю фотоконкурсу до дня закоханих Наталію Коневич.

   Святкова площа була насичена позитивним настроєм, який дарували студенти Фахового коледжу культури і мистецтв, окремі солісти закладів культури та вихованці студії сучасних і східних танців під керівництвом Тетяни Кузевич. Живі фотозони у вигляді великих сердець, цікаві образи від учасників театру "Любарт" (керівник Любов Липовська), живі скульптури ангелів створили неповторну, романтичну атмосферу, де закохані пари мали можливість освідчитись у коханні та розказати про свою любов усім присутнім.

   Подяка спонсорам, які долучилися до проведення заходу, а саме: мережі магазинів "Сако", колибі "Барвінок", мережі супермаркетів "Гостинний дім", кав'ярні "Masha cake", кав'ярні "Pekari Bakery".

Інші новини