20o

13 липня під головуванням першого заступника міського голови Мирослава Тихого відбулося засідання кількох комісій

  • 2023.07.13 16:31
    • Громада
    • Соціальна сфера
  • 215

✅️Комісія з питань розрахунків обсягів компенсації втрат автомобільним перевізникам унаслідок перевезення пільгових категорій пасажирів громадським транспортом розглянула і затвердила питання про розподіл перевізникам коштів, виділених із місцевого бюджету на ІІ півріччя 2023 року для відшкодування за перевезення пільгових категорій громадян на міських автобусних маршрутах загального користування, до міського кладовища, до садово-городніх ділянок, садово-городніх масивів Зелений Яр і Середній Угринів та на приміських автобусних маршрутах Калуської міської територіальної громади.

✅️Комісія з надання одноразових матеріальних допомог для встановлення індивідуального опалення розглянула 11 звернень громадян.
✅️Комісія з надання одноразових грошових допомог для спорудження надгробку на могилі загиблого (померлого) Захисника чи Захисниці України опрацювала 6 звернень.
✅️Комісія з надання інших видів одноразових допомог (онкологічним хворим, пораненим бійцям, на вирішення матеріальних проблем, дітям з інвалідністю) розглянула 107 звернень громадян.

➡️На засіданнях прийнято відповідні рішення. За протоколами засідання комісій буде підготовлено проєкти рішень, які будуть розглянуті та затверджені на черговому засіданні виконавчого комітету, який планується 25 липня.

Інші новини