20o

13.09.2023р. відділом закупівель УЖКГ Калуської міської ради в системі публічних закупівель «Prozorro» на веб-порталі Уповноваженого органу prozorro.gov.ua розміщено оголошення щодо спрощеної закупівлі «Капітальний ремонт та облаштування споруд цивільного захисту (підвального приміщення) житлового будинку на вул. *************** ОСББ ″*************″» - очікуваною вартістю 282 199,00 грн

  • 2023.09.20 10:15
    • Житлово - комунальне господарство
  • 108

13.09.2023р. відділом закупівель УЖКГ Калуської міської ради в системі публічних закупівель «Prozorro» на веб-порталі Уповноваженого органу prozorro.gov.ua розміщено оголошення щодо спрощеної закупівлі «Капітальний ремонт та облаштування споруд цивільного захисту (підвального приміщення) житлового будинку на вул. *************** ОСББ ″*************″»  - очікуваною вартістю 282 199,00 грн. -  UA-2023-09-13-014149-a

З метою забезпечення виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 16 грудня 2020р. N 1266 щодо оприлюднення обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості по закупівлі «Капітальний ремонт та облаштування споруд цивільного захисту (підвального приміщення) житлового будинку на вул. *************** ОСББ ″*************″» - очікуваною вартістю 282 199,00 грн. повідомляємо:

 

  1. Обґрунтування розміру бюджетного призначення:

 

            Рішенням сесії Калуської міської ради № 2335 від 27.07.2023р. «Про внесення змін до Програми стимулювання створення та підтримки об’єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ) в Калуській територіальній громаді на 2023-2025 роки» на роботи з Капітального ремонту та облаштування споруд цивільного захисту (підвального приміщення) житлового будинку на вул. Винниченка, 9 ОСББ «Апгрейд-Калуш» перебачено 282 199 грн на умовах співфінансування.

  

  1. Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:

 

 Очікувана вартість щодо закупівлі «Капітальний ремонт та облаштування споруд цивільного захисту (підвального приміщення) житлового будинку на вул. *************** ОСББ ″*************″» із врахуванням  передбачених бюджетних призначень у 2023 році.

 

  1. Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі:

 

Відповідно до звернення Правління ОСББ  з метою облаштування споруди цивільного захисту у підвальному приміщенні багатоквартирного житлового будинку на вулиці Винниченка, 9», протоколу зборів об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «Апгрейд-Калуш» визначено необхідність у проведенні робіт з Капітального ремонту та облаштування споруд цивільного захисту (підвального приміщення) житлового будинку на вул. Винниченка,9 ОСББ ″Апгрейд-Калуш″» виготовлено проектно-кошторисну документацію та розроблено оголошення щодо закупівлі: «Капітальний ремонт та облаштування споруд цивільного захисту (підвального приміщення) житлового будинку на вул. *************** ОСББ ″*************″». Роботи повинні бути виконані відповідно до Технічної специфікації.

Детальна інформація щодо Технічної специфікації та умов закупівлі «Капітальний ремонт та облаштування споруд цивільного захисту (підвального приміщення) житлового будинку на вул. *************** ОСББ ″*************″», розміщена на веб-порталі Уповноваженого органу з питань закупівель prozorro.gov.ua.

Крайній термін подання пропозицій Учасників в електронній системі закупівель:  до 10:00 год.  25 вересня 2023 року.

      

Інші новини