17o

13.09.2023р. управління культури, національностей та релігій Калуської міської ради в системі публічних закупівель «Prozorro» на веб-порталі Уповноваженого органу prozorro.gov.ua розміщено оголошення щодо закупівлі «Природний газ» - ID: UA-2023-09-13-013430-a, за процедурою відкриті торги (з особливостями) очікуваною вартістю 248 308,35 грн.

  • 2023.09.18 14:01
    • Громада
    • Культура
  • 180

«13.09.2023р. уповноваженою особою управління культури, національностей та релігій Калуської міської ради в системі публічних закупівель «Prozorro» на веб-порталі Уповноваженого органу prozorro.gov.ua  розміщено оголошення щодо закупівлі «Природний газ» - ID: UA-2023-09-13-013430-a, за процедурою відкриті торги (з особливостями).

З метою забезпечення виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 16 грудня 2020р. N 1266 щодо оприлюднення обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості по закупівлі  «Природний газ» - ID: UA-2023-09-13-013430-a, повідомляємо:

 

Обґрунтування розміру бюджетного призначення:

 Рішенням сесії Калуської міської ради № 1849   від 22.12.2022р. «Про бюджет Калуської міської територіальної громади на 2023 рік» для забезпечення об’єктів підпорядкованих управлінню культури, національностей та релігій Калуської міської на  закупівлю газу з місцевого бюджету передбачено  679 490,00 грн.

  Обґрунтування очікуваної вартість предмета закупівлі:

  Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлено аналізом споживання (річного та місячного) природного газу за попередні календарні роки та розрахунок очікуваної вартості проводився згідно з аналізом цін, в електронній системі закупівель, постачальників природного газу на дату формування очікуваної вартості предмета закупівлі. В тому числі зважаючи на наявне фінансування.

 

  1. Обґрунтування технічних, якісних характеристик:

Товар повинен бути наданий  відповідно до Технічної специфікації:

 ТЕХНІЧНА СПЕЦИФІКАЦІЯ

Замовник самостійно визначає необхідні технічні характеристики предмета закупівлі з огляду на специфіку предмета закупівлі, керуючись принципами здійснення закупівель та з дотриманням законодавства.

Фактом подання тендерної пропозиції учасник підтверджує відповідність своєї пропозиції технічним, якісним, кількісним, функціональним характеристикам до предмета закупівлі, у тому числі технічній специфікації (у разі потреби – планам, кресленням, малюнкам чи опису предмета закупівлі) та іншим вимогам до предмета закупівлі, що містяться в тендерній документації та цьому додатку, а також підтверджує можливість поставки товару відповідно до вимог, визначених згідно з умовами тендерної документації.

У місцях, де технічна специфікація містить посилання на конкретні марку чи виробника або на конкретний процес, що характеризує продукт чи послугу певного суб’єкта господарювання, чи на торгові марки, патенти, типи або конкретне місце походження чи спосіб виробництва, вважати вираз  «або еквівалент».

У місцях, де технічна специфікація містить посилання на стандартні характеристики, технічні регламенти та умови, вимоги, умовні позначення та термінологію, пов’язані з товарами, роботами чи послугами, що закуповуються, передбачені існуючими міжнародними, європейськими стандартами, іншими спільними технічними європейськими нормами, іншими технічними еталонними системами, визнаними європейськими органами зі стандартизації або національними стандартами, нормами та правилами, біля кожного такого посилання вважати вираз «або еквівалент». Таким чином, вважається, що до кожного посилання додається вираз «або еквівалент».

Обґрунтування необхідності закупівлі даного виду товару – замовник здійснює закупівлю даного виду товару, оскільки він за своїми якісними та технічними характеристиками найбільше відповідатиме вимогам та потребам замовника.

 

  1. Детальний опис предмета закупівлі:

Назва предмета закупівлі

Природний газ

Код ДК 021:2015 за Єдиним закупівельним словником

09120000-6 – газове паливо

Назви товару номенклатурної позиції предмета закупівлі та код товару, визначеного згідно з Єдиним закупівельним словником, що найбільше відповідає назві номенклатурної позиції предмета закупівлі

природний газ: 09123000-7 – природний газ

Одиниці виміру

тисяча кубічних метрів (тис. куб.м.)

 

Кількість (обсяг), тис. куб.м.

15 000 куб.м.

Місце поставки товару

індекс, область, місто (зазначено у Таблиці 2),

Строк поставки товару

 

з початку опалювального сезону до 31.12.2023 включно.

 

Кількість (обсяг), тис. куб.м. (орієнтовний):

Таблиця 1

Розрахунковий період

Замовлений обсяг, тис.куб м

Жовтень 2023

 

Листопад 2023

 

Грудень 2023

 

 

ВСЬОГО

 

15 000

 

Місце поставки: за адресами об’єктів підпорядкованих управлінню культури, національностей та релігій Калуської міської ради:

Таблиця 2

п/п

Найменування об’єкта

Адреса об’єкта

 

1

Будинок культури ім.А.Могильницького, ж/м Підгірки

вул. Івано-Франківська, 176, м. Калуш, Івано-Франківська  область, 77311

2

Народний дім с.Студінка

вул. Козацька, с. Студінка, Калуський район, Івано-Франківська  область,77334

3

Народний дім "Просвіта"

вул. Луки Загірські, 11, м. Калуш, Івано-Франківська  область, 77301

4

Народний дім

вул. Робітнича, 14, с. Мостище, Калуський район, Івано-Франківська  область, 77331

5

Народний дім"Хотінь";

вул. Й.Сліпого, 13, м. Калуш, Івано-Франківська область, 77310

6

Народний дім с.Кропивник

вул. І.Франка, 157, с. Кропивник, Калуський район, Івано-Франківська  область, 77340

7

Народний дім с.Вістова

вул. Т.Шевченка , 43, с. Вістова, Калуський район, Івано-Франківська  область, 77351

8

Народний дім с. Боднарів

вул. Т.Шевченка,6, с. Боднарів, Калуський район, Івано-Франківська  область, 77350

9

Народний дім с. Голинь

вул. 600-річчя Голиня, с. Голинь, Калуський район, Івано-Франківська  область, 77343

10

Народний дім с.Бабин-Середній

вул. Т.Шевченка Т., с. Середній Бабин, Калуський район, Івано-Франківська  область, 77335

 

  1. Постачання природного газу, його технічні та якісні характеристики повинні відповідати нормам чинного законодавства України:
  • Закону України «Про ринок природного газу» № 329-VIII від 09.04.2015;
  • Правилам постачання природного газу, затвердженим постановою Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 30.09.2015 № 2496;
  • Кодексу газотранспортної системи, затвердженому постановою Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 30.09.2015 № 2493;
  • Кодексу газорозподільних систем, затвердженому постановою Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 30.09.2015 № 2494;
  • іншим нормативно-правовим актам, прийнятим на виконання Закону України «Про ринок природного газу».
  1. Вимоги щодо якості предмета закупівлі.

Якість, фізико-хімічні показники (ФХП) та інші характеристики природного газу, який постачається замовнику, повинні відповідати вимогам, визначеним Кодексом газотранспортної системи, затвердженим постановою Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 30.09.2015 № 2493 (далі — Кодекс № 2493), Кодексом газорозподільних систем, затвердженим постановою Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 30.09.2015 № 2494 (далі — Кодекс № 2494).

За одиницю виміру кількості природного газу при його обліку приймається один кубічний метр (куб. м), приведений до стандартних умов: температура (t) = 20 градусів за Цельсієм, тиск (Р) = 760 мм ртутного стовпчика (101,325 кПа).

  1. Особливі вимоги до предмета закупівлі.

4.1. До ціни тендерної пропозиції учасник зобов’язаний включити послуги із замовлення (бронювання) потужності щодо кожного періоду та обсягу постачання газу за договорами постачання природного газу.

Ціна на предмет даної закупівлі обов'язково повинна включати до вартості ціни тендерної пропозиції вартість послуг, пов’язаних з транспортуванням газу до точки входу в газорозподільну систему, до якої підключено об’єкти Замовника, витрати на оплату послуги замовленої потужності, що здійснюється постачальником газу на підставі Договору транспортування природного газу з Оператором ГТС, відповідно до норм Кодексу ГТС за тарифами, що визначені НКРЕКП.

При цьому до ціни газу не включається вартість послуг з розподілу природного газу, що є предметом регулювання окремого договору між Замовником та Оператором газорозподільної системи.

  1. Умови постачання.

            5.1. Постачальник зобов’язаний забезпечити своєчасну реєстрацію споживача в Реєстрі споживачів постачальника (на інформаційній платформі Оператора ГТС) у відповідному розрахунковому періоді.

            5.2. Розподіл природного газу об'єктів Замовника (Споживача) здійснюється оператором ГРМ (відповідно до Реєстру суб’єктів природних монополій, які провадять господарську діяльність у сфері енергетики).

    

 

 

 

Інші новини