17o

Працівниками Калуського міського центру соціальних служб проведено інформаційно-просвітницькі заняття у рамках реалізації проєкту “Спільно. Соціальні послуги для сімей в громаді”

  • 2023.04.12 16:47
    • Соціальна сфера
  • 184

У рамках реалізації проєкту “Спільно. Соціальні послуги для сімей в громаді”, за участю батьків учнів Калуського ліцею № 7, на базі якого облаштована стаціонарна Дитяча точка “Спільно”, працівниками Калуського міського центру соціальних служб проведено інформаційно-просвітницькі заняття, з метою психосоціальної підтримки сімей з дітьми.

   В ході проведення заняття, батьків ознайомили з роботою точки “Спільно”, розповіли про форми проведення занять, тематику, наголосили, що точка Спільно – це дружній для кожної дитини простір, де надаються послуги психосоціальної підтримки, проводяться різні інтерактивні бесіди, тренінгові та розвиваючі заняття, рухливі ігри. Як показує практична діяльність, школярі охоче йдуть на контакт, з захопленням беруть активну участь у іграх. Проєкт направлений також і на підтримку батьків та посилення їх спроможності піклуватись про дітей в умовах війни. Дитяча Точка покликана об’єднувати організації, які працюють у сфері дитинства, з метою допомоги сім’ям з дітьми. В ході проведення заходу, говорили також про необхідність плекання таких життєвих цінностей, як любов, доброта, милосердя у кожній сім’ї, надання батьками позитивного власного життєвого прикладу, як зразка для наслідування дітям, про важливість духовної складової і дотримання моральних законів у житті кожної людини.

   В рамках благодійної Великодньої акції «З любов’ю до людей», за матеріальної підтримки МБФ “Українська фундація громадського здоров’я” всім учасникам, на завершення  заходу, було надано продуктові набори та друковані інформаційно-просвітницькі матеріали.   

   #Проєкт «СПІЛЬНО. Соціальні послуги», впроваджується Дитячим Фондом ООН (ЮНІСЕФ) та Консорціумом партнерських організацій за фінансової підтримки Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку через Німецький банк розвитку (KfW). В Консорціум входять: Українська мережа за права дитини, Партнерство “Кожній дитині”.

Інші новини