8o

12 червня в Палаці культури "Юність" Зраковий театр танцю "Фламінго" провів благодійний концерт на підтримку ЗСУ

  • 2022.06.13 13:56
    • Культура
  • 410
12 червня юні тацівники і танцівниці у ПК «Юність» провели благодійний концерт «З Україною в серці» на підтримку Збройних сил України, яким своєрідно відзначили свій 35-річний ювілей.
   Наталія Маланчук, керівник ансамблю, вже десять років продовжує справу своєї мами Тетяни Сабодаш, яка колись заснувала свою школу сучасного танцю в Калуші. Адже щороку велика кількість дітей навчається хореографічному мистецтву, а через нього - проявляти, розвивати свої вміння, таланти та самореалізовуватися.
   Навіть у цей складний час, знаходячи підтримку у батьків, вдається ставити нові постановки. Тепер вони носять патріотичний характер, відображаючи любов до України через рухи та емоції. Учасниками концерту було близько 100 дітей від 3 до 16 років.
   Окрім нових танців, у постановці були й такі, що передаються від старших до молодших: «Крила», «Ангели миру», «Молитва за Україну" та ін. Загалом, глядачеві було представлено 27 хореографічних композицій, 8 з яких були сольними.
   «Фламінго» є переможцем багатьох міжнародних конкурсів. Найбільша кількість нагород, яка була завойована на одному з них – 21❗за колективні танці та сольні номери. Під час пандемії у конкурсах змагалися онлайн.
    Тепер дітки, завдяки своєму мистецтву та участю в концерті, передадуть на підтримку ЗСУ 14 тис. грн.
Щира вдячність організаторам, учасникам, батькам!
Разом ПЕРЕМОЖЕМО!
Інші новини