10o

12.01.2022р в електронній системі публічних закупівель «Prozorro» повторно оголошено спрощену закупівлю на послуги надання доступу до мережі інтернет адмінбудівлі с. Боднарів очікуваною вартістю 3120,00 грн

  • 2022.01.14 09:21
    • Громада
  • 242

12.01.2022р в електронній системі публічних закупівель «Prozorro» повторно оголошено спрощену закупівлю за предметом «Код ДК 021:2015: 72410000-7 - Послуги провайдерів (послуги надання доступу до мережі інтернет адмінбудівлі с. Боднарів)» (UA-2022-01-12-005500-a) – очікуваною вартістю 3120,00 грн.

З метою забезпечення виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 11 жовтня 2016 року № 710 (зі змінами) щодо оприлюднення обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості щодо закупівлі за предметом «Код ДК 021:2015: 72410000-7 - Послуги провайдерів (послуги надання доступу до мережі інтернет адмінбудівлі с. Боднарів)» (ID: UA-2022-01-12-005500-a),  повідомляємо:

  1. Обґрунтування розміру бюджетного призначення:

Відповідно до програми Виконавчого комітету Калуської міської ради 0210160 «Керівництво і управління у відповідній сфері  у містах (місті Києві), селищах, селах, територіальних громадах» на 2022 рік згідно з бюджетною пропозицією на послуги інтернет провайдерів планується затвердити по КЕКВ 2240 – 89520,00 грн.

  1. Обґрунтування очікуваної вартість предмета закупівлі:

Відповідно до очікуваного розміру бюджетного призначення, на підставі службової записки про потребу в послугах надання доступу до мережі інтернет, Виконавчому комітету необхідно закупити наступні послуги:

Таблиця 1

 

№ п/п

Адреса точки підключення

Швидкість доступу до інтернету (Мбіт/с)

Кількість точок

Тип підключення ADSL, SHDSL, Еthernet

Тип IP-адреси

Кількість IP-адрес

1.

Адмінбудівля  

с. Боднарів, вул. Шевченка, 3

50

1

Еthernet

статична

1

     Очікувана вартість предмета закупівлі «Код ДК 021:2015: 72410000-7 - Послуги провайдерів (послуги надання доступу до мережі інтернет адмінбудівлі с. Боднарів)» була визначена шляхом використання цін попередніх власних закупівель.

  1. Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі :
  1. Послуги повинні надаватися відповідно до чинних в Україні законодавчих та нормативних актів у сфері телекомунікації.
  2. Учасник повинен мати кваліфіковану службу технічної підтримки в межах Калуської міської територіальної громади для надання консультативної та технічної допомоги споживачу по забезпеченню керування доступом до ресурсів інтернет, налагодженню обладнання та сервісів споживача, що забезпечують доступ до зовнішніх мережевих ресурсів у режимі 24 години на добу 7 днів на тиждень.
  3. Послуги можуть бути тимчасово недоступні внаслідок проведення планованих робіт провайдером або виникнення аварійних ситуацій з різних причин.
  4. При проведені планових робіт, провайдер зобов’язаний письмово попередити споживача не менше ніж за 2 (два) робочих дні до початку їх проведення шляхом відправлення листа на адресу споживача/ на електронну адресу/ по факсу (в повідомлені повинно бути зазначено вид послуг, адреса включення, час початку та можлива тривалість запланованої недоступності послуг. Планові роботи можуть проводитись в період з 23:00 до 08:00 год. Вимоги щодо тривалості планових робіт:

               - до 8 годин на місяць;

               - до 48 годин на рік.

  1. Про факт відновлення доступності послуг провайдер повідомляє споживача по телефону та дублює повідомлення електронною поштою.
  2. У випадку, якщо аварійна ситуація виявлена споживачем, останній негайно повідомляє про це представників технічної підтримки провайдера по телефону.
  3. Максимальний строк усунення аварійної ситуації - 24 години.
  4. Про факт відновлення доступності послуг провайдер повідомляє споживача по телефону та дублює повідомлення електронною поштою.
  5. Усе обладнання, зокрема кабелі до інтерфейсу локального мережевого обладнання вузлів телекомунікаційної мережі, надається, встановлюється та налагоджується провайдером у рамках договору надання послуг до широкосмугового доступу до Інтернету .
  6. Організація надання послуги передбачає можливість збільшення пропускної здатності каналів доступу до інтернету залежно від потреб споживача, що має бути предметом окремих домовленостей сторін.
  7. Провайдер забезпечує можливість з’єднання кінцевого обладнання споживача з інтернетом з використанням адрес IPv4 .
  8. Провайдер забезпечує надання статичної зовнішньої ІР-адреси кожній адмінбудівлі.
  9. Провайдер забезпечує підготовку каналу та підключення без сплати споживачем додаткових коштів і потреби купувати додаткове обладнання.
  10. Умови надання послуги передбачають безлімітний доступ до інтернету, що не обмежує обсяг передавання та приймання даних.
  11. Провайдер приймає звернення (повідомлення) споживача цілодобово, без перерв та вихідних телефоном та на електронну адресу виконавця.
  12. Строк надання послуг: з дня укладення договору і до 31.12.2022.

Технічні характеристики та вимоги до каналів передачі даних з доступом до мережі інтернет та їх обслуговування

Таблиця 1

Назва характеристики

Технічні дані

Вид каналу зв’язку (надання доступу до мережі Інтернет )

 наземний/бездротовий, симетричний

Пропускна здатність каналу, коефіцієнт переданих пакетів, у % (не менше)

99,5 %

IP-адреса

статична/динамічна

Інтерфейс

Ethernet

Технічна підтримка

Цілодобово, яка включає в себе постійний моніторинг каналів та діагностику причини відхилення від заданих технічних характеристик

Режим надання Послуг

без ліміту трафіку, 24 години на добу, 7 днів на тиждень

Інформація про технічні та інші характеристики предмета закупівлі

Таблиця 2

№ п/п

Адреса точки підключення

Швидкість доступу до інтернету (Мбіт/с)

Кількість точок

Тип підключення ADSL, SHDSL, Еthernet

Тип IP-адреси

Кількість IP-адрес

1.

Адмінбудівля  

с. Боднарів, вул. Шевченка, 3

50

1

Еthernet

статична

1

 

 

Інші новини