14o

10-та окрема гірсько-штурмова бригада «Едельвейс» запрошує переглянути 3D музей бойової слави і 3D виставку трофеїв, здобутих у боях нашими славними Захисниками

  • 2023.09.01 13:10
    • Громада
  • 249
Славна своїми бойовими традиціями 10-та окрема гірсько-штурмова бригада «Едельвейс». Недаремно на її емблемі зображено символ відданості та відваги - високогірну квітку едельвейс, на фоні перехрещених гуцульських барток.
   Підрозділ, у якому від самого початку його створення, 2015-го року, служить і чимало калушан, з честю виконував бойові завдання на Донбасі в період АТО-ООС. А в часі великої війни звільняв від російських окупантів північ Київщини, після переведення на Донеччину відзначився в боях при обороні Соледара та прилеглих районів.
   У лютому 2023 року, «зважаючи на зразкове виконання покладених завдань під час захисту територіальної цілісності та незалежності України особовим складом частини», Президент держави присвоїв «десятці» почесне найменування «Едельвейс».
   Аби цивільні люди могли більше дізнатись про віхи героїчної служби у бригаді створили 3D музей бойової слави і 3D виставку трофеїв, здобутих у боях нашими славними Захисниками. «Наша «десятка» - легендарна бригада, яка завжди на передових позиціях захищає Україну.
Завдяки цій виставці та музею тепер кожен може бачити онлайн результати титанічної роботи «едельвейсів» і зрозуміти, які зусилля вони докладають для того, щоб на рідній землі не стало жодного окупанта», - йдеться у повідомленні бойової частини.
  ???????? 3D музей бойової слави 10-ої окремої гірсько-штурмової бригади «Едельвейс»: https://mpembed.com/show/?m=fwSjWxxkehW&mpu=212
  ???????? 3D виставка трофеїв 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади «Едельвейс»: https://mpembed.com/show/?m=8LKfKhh48di&mpu=212
   Це має побачити кожний!
   Дякуємо вам, наші герої!
Інші новини