31o

50 000 гривень на Перемогу від учнів одного з калуських ліцеїв

  • 2023.11.14 13:27
    • Освіта
  • 124

   14 листопада у Калуському ліцеї №10 та його філії було гамірно.

  Адже учні початкових класів разом з учителями та батьками зорганізували та провели благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ.

  Покупцями солодощів, різновид яких вражав, були самі дітки та учні середньої і старшої ланки. А провели захід під девізом «Добрі справи робимо разом». І недарма така назва, адже в День доброти долучилися до благородної справи всі покоління – діти, батьки, бабусі та дідусі. - І це найбільше вразило, - зазначає керівниця професійної спільноти вчителів початкових класів ліцею Наталія Вірстюк. - Ми вдячні батькам, членам сімей, родин. Адже важливо про добро не говорити, а власноруч його творити.

  Отож, разом колектив Калуського ліцею №10 вторгував 50 тис. гривень. Кошти спрямують на допомогу Збройним Силам України. Наразі вивчають потреби військовослужбовців.

  Це перший захід, який відбувся в рамках Тижня початкової школи, який розпочався в закладі освіти.

  Загалом, дні обіцяють бути у наймолодший школяриків насиченими та цікавими. Адже сьогодні відбувся День української пісні, завтра – День Здоров’я. На дітей чекають флешмоб та рухливі перерви. У п’ятницю планують зустріч з відомою калуською письменницею Розалією Боднарчук. А завершиться тиждень творчо та креативно – Днем улюбленого образу для школи.

  У всі справи учасники освітнього процесу вкладають душу, майстерність та любов – адже кожен знає, що все – задля Перемоги!

Інші новини