8o

1 січня у селі Старий Угринів відбулися заходи з нагоди вшанування 114-ї річниці від дня народження Провідника ОУН Степана Бандери

  • 2023.01.02 09:09
    • Культура
  • 372

Сьогодні немає українця, який би не знав імені Степана Бандери. На його честь названі вулиці і проспекти, фестивалі, премії, громадські та політичні рухи. 

 А ми, його земляки, маємо ще й величезний привілей, бо можемо в цей День бути там, де кожен сантиметр землі пам’ятає нашого Провідника, там, де можна знову і знову надихнутися духом незламності, переконаннями в ідеях національної ідеї, відчути як в унісон б’ються серця однодумців.
 1 січня у селі Старий Угринів Калуського району відбулися заходи з нагоди вшанування 114-ї річниці від дня народження Провідника ОУН Степана Бандери. Участь у них взяли міський голова Андрій Найда, заступник міського голови Богдан Білецький, представники обласної державної адміністрації, обласної ради, депутати, представники громадських та волонтерських організацій, духовенства та громадськості.
Щоб вшанувати Степана Бандеру зібралися сотні людей. А лейтмотивом вчорашнього віче були слова нашого наставника: «Наша перемога — це перемога нашої ідеї, повне її здійснення. Другорядною справою є те, яку частину реалізуємо ми самі, яку — інші, а яку — спільно. Наш обов'язок — зробити самим найбільше, скільки стане наших сил, одночасно докласти старань, щоб і інші робили якнайбільше.»
   Дякуємо, тобі Провіднику, що ми однієї крові. Гуртуймося всі під знамена Бандери в ім’я України, в ім’я українського народу!
   Слава нації - нації нескорених!
Інші новини