17o

+1 автомобіль для правоохоронців

  • 2023.06.30 08:00
    • Громада
  • 117

 Перед сесією Калуської міської ради поліцейському офіцеру громади передали автомобіль, придбаний коштом місцевого бюджету.

????Авто оснащене усім необхідним для роботи правоохоронців, а технічні характеристики дозволяють без проблем дістатися у будь-яку точку громади.

Ключі від авто вручив міський голова Калуша Андрій Найда.

???? Прийняв – начальник сектору взаємодії з громадами відділу превенції Калуського РВ ГУ Національної поліції в Івано-Франківській області капітан поліції Юрій Яцущак.

????‍♂️«Поліцейський офіцер громади – одна із найуспішніших реформ Національної поліції. Тому що там, де є поліцейський і поліцейська станція, - там і безпека», - підкреслив Начальник Головного управління Національної поліції України в Івано-Франківській області полковник поліції Сергій Безпалько.

☝️Він також наголосив, що за пів року керівництво Нацполіції в області отримало майже 50 транспортних засобів. Із них – 25 коштом місцевих субвенцій на поліцейських офіцерів громад. Ці авто працюватимуть у громадах, які їх придбали.

????У свою чергу, Андрій Найда наголосив, що праця поліцейських у громаді ефективна. І це підтверджує статистика: у Калуській ОТГ один із найнижчих показників рівня злочинності в Україні: 20 випадків на 10 тис. жителів.

Інші новини