18o

06 жовтня 2023 року відділом закупівель УЖКГ Калуської міської ради в системі публічних закупівель «Prozorro» на веб-порталі Уповноваженого органу prozorro.gov.ua розміщено оголошення щодо закупівлі «Відновлення і підтримання сприятливого гідрологічного режиму та санітарного стану річки Млинівка на території Калуської міської територіальної громади» за процедурою відкриті торги (з особливостями) очікуваною вартістю 254 000,00 грн

  • 2023.10.09 10:54
    • Житлово - комунальне господарство
    • Оголошення
  • 244

06.10.2023р. відділом закупівель УЖКГ Калуської міської ради в системі публічних закупівель «Prozorro» на веб-порталі Уповноваженого органу prozorro.gov.ua розміщено оголошення щодо закупівлі «Відновлення і підтримання сприятливого гідрологічного режиму та санітарного стану річки Млинівка на території Калуської міської територіальної громади» за процедурою відкриті торги (з особливостями).

З метою забезпечення виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 16 грудня 2020р. N 1266 щодо оприлюднення обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості по закупівлі «Відновлення і підтримання сприятливого гідрологічного режиму та санітарного стану річки Млинівка на території Калуської міської територіальної громади», ID: UA-2023-10-06-001259-a повідомляємо:

1.Обґрунтування розміру бюджетного призначення:

 Рішенням сесії Калуської міської ради № 2014 від 30.03.2023р. «Про внесення змін до Програми охорони навколишнього природного середовища Калуської міської територіальної громади на 2023-2025 роки» на послугу з відновлення і підтримання сприятливого гідрологічного режиму та санітарного стану річки Млинівка на території Калуської міської територіальної громади з місцевого бюджету передбачено 1 000 000,00 грн.

 2. Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:

 Очікувана вартість щодо закупівлі «Відновлення і підтримання сприятливого гідрологічного режиму та санітарного стану річки Млинівка на території Калуської міської територіальної громади» визначена на підставі дефектного акту, наданого балансоутримувачем КП «Калушавтодор» та відповідно до розробленого кошторисного розрахунку на дану послугу в програмному комплексі «АС-4», із врахуванням  передбачених бюджетних призначень у 2023 році.

 3. Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі:

 З метою запобігання шкідливої дії води під час повені та паводків, а також  відновлення і підтримання сприятливого гідрологічного режиму та санітарного стану річки Млинівка на території Калуської міської територіальної громади підготовлено тендерну документацію на закупівлю «Відновлення і підтримання сприятливого гідрологічного режиму та санітарного стану річки Млинівка на території Калуської міської територіальної громади» відповідно до Технічної специфікації:

 ТЕХНІЧНА СПЕЦИФІКАЦІЯ ДО ЗАКУПІВЛІ

«Відновлення і підтримання сприятливого гідрологічного режиму та санітарного стану річки Млинівка на території Калуської міської територіальної громади», за кодом ДК 021:2015: (90510000-5) Утилізація / видалення сміття та поводження зі сміттям

№ з/п

Найменування робіт і витрат

Одиниця виміру

Кількість 

1

Очищення каналів із зарослими укосами, з наявністю коренів і окремих включень багатоковшовими екскаваторами поперечного черпання з ковшом місткістю 15 л у ґрунтах 2 групи; /в'язкого ґрунту пiдвищеної вологостi, що сильно налипає на зуби i стiнки ковша/

1000 м3

0,39

 

2

Розробка ґрунту в траншеях та котлованах екскаваторами місткістю ковша 0,25 м3 з навантаженням на автомобілі-самоскиди, група ґрунту 2 ; + пiдвищеної вологостi, що сильно налипає на стiнках i зубах ковша

100 м3

4,834

 

3

Перевезення ґрунту до 10 км

т

845,95 

Вимоги до надання послуг:

  1. Місце надання послуг облаштувати сигнальною стрічкою та попереджувальними знаками.
  2. Після завершення Виконавець повинен прибрати територію, на якій надавались послуги.
  3. Виконавець відповідає за одержання всіх необхідних дозволів, ліцензій, сертифікатів на послуги, запропоновані на торги, та самостійно несе всі витрати на отримання таких дозволів, ліцензій, сертифікатів, якщо вони є необхідними для надання такого виду послуг згідно предмету закупівлі.
  4. Послуги здійснюють з дотриманням державних стандартів, норм, правил у сфері безпеки та охорони довкілля.
  5. Виконавець повинен застосовувати заходи із захисту довкілля, зокрема, забезпечити унеможливлення забруднення ґрунтів паливно-мастильними матеріалами, які використовуються в процесі експлуатації машин та механізмів при наданні послуг.
  6. Виконавець зобов’язаний попередньо узгоджувати з Замовником обсяги послуг, що плануються до виконання та повідомляти про них технічний нагляд.

Детальна інформація щодо Технічної специфікації та умов закупівлі «Відновлення і підтримання сприятливого гідрологічного режиму та санітарного стану річки Млинівка на території Калуської міської територіальної громади», ID: UA-2023-10-06-001259-a розміщена на веб-порталі Уповноваженого органу з питань закупівель prozorro.gov.ua.

Крайній термін подання пропозицій Учасників в електронній системі закупівель:  до 00:00 год 16 жовтня 2023 року.

Інші новини