31o

04.10.2021р. УЖКГ Калуської міської ради в електронній системі публічних закупівель «Prozorro» на веб-порталі Уповноваженого органу prozorro.gov.ua розміщено оголошення щодо закупівлі робіт з «Капітальний ремонт ліфта в житловому будинку на вул. Б.Хмельницького,22 в м. Калуш» - ID: UA-2021-10-04-001427-b за процедурою спрощеної закупівлі

  • 2021.10.08 13:52
    • Житлово - комунальне господарство
  • 269

  З метою забезпечення виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 16 грудня 2020р. N1266 щодо оприлюднення обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості по закупівлі робіт «Проведення експертних обстежень пасажирських ліфтів та позачергових технічних оглядів в м. Калуші» - ID: UA-2021-10-04-001427-b УЖКГ Калуської міської ради повідомляє:

1. Обґрунтування розміру бюджетного призначення:

 Відповідно до рішення сесії Калуської міської ради від 26.08.2021р. № 744 «Про внесення змін до Програми капітального ремонту житлового фонду Калуської територіальної громади на 2021-2023 роки»  для виконання робіт  з  капітального ремонту ліфта в житловому будинку на вул. Б.Хмельницького,22 в м. Калуш передбачено 48856,00 грн.

2. Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:

Відповідно до звернення голови ОСББ  та  акту огляду ліфта експлуатуючою компанією та  наданою кошторисною  документацією уповноваженою особою затверджено документацію для проведення закупівлі робіт за процедурою спрощеної закупівлі «Капітальний ремонт ліфта в житловому будинку на вул. Б.Хмельницького,22 в м. Калуш» - ID:  UA-2021-10-04-001427-b   з очікуваною вартістю 48856,00 грн.

3. Технічні та якісні характеристики  предмета

Об'єми робіт

№ п/п

Обґрунтування

Найменування

робіт і  витрат

Одиниця  виміру

Кількість

1

2

3

4

5

 

 

На кошторис діють коефіцієнти:

 

 

 

До тв.=

1,2000

 

 

 

 

До твмаш.=

1,2000

 

 

1

ЖТ1-11-1

Облаштування робочого місця без установлення верстата

ліфт

1

2

ЖТ1-22-3

Такелажні роботи. Обладнання вагою до 300 кг

зупинка

9

3

ЖТ1-311-1

Заміна редуктора

редуктор

1

4

СП2-627И1

Редуктор РЧЛ 160-0471

шт

1

4. Вимоги до надання послуг: Роботи по капітальному ремонту ліфта в житловому будинку по вул.Б.Хмельницького,22 в м. Калуші Івано-Франківської області, повинні бути виконані відповідно до умов укладеного Договору та проектно-кошторисної документації з дотриманням Державних будівельних норм та стандартів, із застосуванням виробів та матеріалів, якість яких підтверджується відповідними сертифікатами та паспортами, з дотриманням безпечних умов праці та виконанням вимог нормативно - правових актів з охорони праці та промислової безпеки.

Технологія та якість виконуваних робіт, якість застосованих матеріалів повинні відповідати вимогам діючих державних стандартів, будівельних, протипожежних та санітарних норм і правил встановлених для даних видів робіт.

Використовуване обладнання і комплектуючі повинні відповідати кошторисній документації, державним стандартам і технічним умовам.

При виконанні робіт обов’язково погоджувати з замовником комплектуючі до ліфта  та їх вартість.

Учасник визначає ціни з урахуванням всіх видів та обсягів робіт, що повинні бути виконані.

При складанні ціни пропозиції (договірної ціни) на виконання підрядних робіт вартість матеріальних ресурсів приймається учасником за цінами, які не перевищують орієнтовний рівень цін внутрішнього ринку України, з урахуванням їх якісних характеристик, строків та об’ємів постачання.

Якщо пропозиція закупівлі учасника містить не всі види робіт або зміну обсягів та складу робіт згідно з оголошенням закупівель, ця пропозиція вважається такою, що не відповідає умовам оголошення закупівлі, та відхиляється замовником.

Учасник  надає цінову пропозицію у відповідності до технічного завдання Замовника. Ціна пропозиції Учасника означає суму, за яку він передбачає виконати роботи, згідно з технічним завданням Замовника, на підставі нормативної потреби в трудових і матеріально-технічних ресурсах, необхідних для виконання робіт на об’єкті та поточних цін на них, з урахуванням робіт, що виконуються субпідрядними організаціями (у разі їх залучення). Ціна пропозиції повинна бути чітко визначена без будь-яких посилань обмежень або застережень.

Пропозиція Учасника надається згідно суми договірної ціни, яка є твердою.

Умови виконання робіт: роботи виконуються в будівлі, що експлуатується.

Інші новини