26o

03 листопада відбулося позачергове засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

  • 2021.11.04 11:24
    • Надзвичайні ситуації
    • Епідемічна ситуація
  • 329

03 листопада 2021 року під головуванням голови обласної державної адміністрації Світлани Онищук відбулося позачергове засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій.

На розгляд членів комісії було внесено два питання, зокрема «Про виконання обмежувальних протиепідемічних заходів щодо запобігання поширення на території Івано-Франківської області гострої респіраторної хвороби COVID-19 відповідно до вимог постанови Кабінету Міністрів України від 9 грудня 2020 р. № 1236 (зі змінами) «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2»

В ході розгляду даного питання Світлана Онищук зазначила: «Ситуація із захворюванням на COVID-19 в області є гострою і напруженою, спостерігається подальший ріст заражень серед населення. Близько 70 % ліжок уже заповнені. Пік не спадає, хворіють діти, - наголосила Світлана Онищук. – У нас активно працюють пункти вакцинації. Маємо можливість розгорнути додатково 600 ліжкомісць, також три лікарні є резервними. Сьогодні важливо акумулювати всі зусилля райдержадміністрацій і територіальних громад і разом протистояти цьому виклику - пандемії COVID-19. Тому вакцинація і чітке дотримання протиепідемічних заходів дозволить нам перервати ланцюг захворюваності».

За результатами засідання, членами комісії прийнято відповідні рішення.

 

Управління з питань надзвичайних ситуацій Калуської міської ради

Інші новини