25o

02.06.2022 року на базі Калуського центру художньої творчості дітей, юнацтва та молоді відбулися вибори на посаду голови учнівського парламенту Калуської громади

  • 2022.06.03 09:47
    • Освіта
  • 298

Ексголова-учень Калуського ліцею №4 Владислав Яковина привітав усіх присутніх вступним словом та побажав кандидатам наснаги й успіху, ознайомив виборців зі звітом про проведену роботу за час свого головування. Після чого до слова були запрошені випускники парламенту, на даний час студенти вишів, які розповіли про цінність досвіду роботи в учнівському самоврядуванні.
Далі лідери перейшли до жеребкування та ознайомлення з програмами чотирьох кандидатів на пост голови.
Під час голосування виборці давали інтервʼю щодо участі в виборах. Також лідери взяли активну участь в креативному інтерактиві «Разом ми сильні".
За підсумками голосування новою головою учнівського парламенту Калуської ТГ стала учениця ліцею імені Дмитра Бахматюка Тетяна Ковалевська. Новообрана голова зачитала присягу перед своїми виборцями та пообіцяла сумлінно виконувати нові обовʼязки. Координаторка парламенту Іванна Гриців подякувала всім присутнім за командну роботу й цінний досвід, побажала новообраній голові впевненості та успішної реалізації актуальних ініціатив, нагородила лідерів грамотами та подяками.
Фото є свідченням теплої, родинної атмосфери в учнівській спільноті, яка є комфортною для кожної дитини, місцем для її самовираження та самоствердження.

Вітаємо Тетяну Ковалевську з перемогою! Бажаємо новій команді учнівського парламенту плідної праці та успіхів у досягненні поставлених цілей, а усій учнівській спільноті - нових вражень від цікавих та корисних активностей!

Інші новини