У Калуському ЦНАПі встановлять генератор

  • 2024.07.08 12:24
  • 101

Сьогодні, 8 липня, в ході ранкового об’їзду міський голова Андрій Найда разом з керуючим справами виконавчого комітету міської ради Олегом Савкою та іншими посадовцями відвідали Калуський центр надання адміністративних послуг. 

В установі виникла значна проблема, спричинена відключеннями електроенергії. Адже багато людей щодня відвідують ЦНАП, сюди звертаються численні мешканці громади за різними послугами. Найактуальніша на даний час – оновлення військово-облікових даних. Формуються величезні черги, без світла приміщення не кондиціонується. Зрозуміло, що такі умови є несприятливими як для відвідувачів, так і для працівників. 

Тому прийнято рішення встановити для ЦНАП 30-кіловатний генератор. Сьогодні визначилися з точкою під’єднання, обговорили необхідні деталі з керівником організації, що буде займатися встановленням генератора, Михайлом Паньком. 

 Агрегат намагатимуться встановити якомога оперативніше. Уже сьогодні розпочнуться підготовчі роботи з монтажу огорожі для генератора. Найближчим часом його встановлять та запустять в роботу.