Міський голова Андрій Найда проінспектував стан готовності приміщення ЦНАП для роботи

  • 2021.03.01 14:20
  • 822

Сьогодні міський голова Андрій Найда та керуючий справами виконкому Олег Савка проінспектували проведення ремонтних робіт у приміщенні Центру надання адміністративних послуг по вул. Б.Хмельницького, 52. 

Очільник громади оглянув облаштування робочих місць адміністраторів, поспілкувався з представниками підрядної організації щодо стану і строків завершення робіт. На сьогоднішній день залишилось здійснити електромонтажні роботи та підключити й випробувати програму «Електронна черга», через яку на великому моніторі отримувачі послуг бачитимуть до кого з адміністраторів ЦНАП слід підходити.

Міський голова також наголосив, що жителі Калуської територіальної громади отримуватимуть адміністративні послуги в комфортних умовах завдяки гранту, отриманому по програмі «U-LEAD з Європою», що спільно фінансується Європейським Союзом та його країнами-членами: Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією. А тому слід і надалі працювати над поданням заявок на різні грантові конкурси, щоб якомога більше залучати додаткових ресурсів у громаду.