Відбулося офіційне відкриття модернізованого Центру надання адміністративних послуг

  • 2021.05.12 16:57
  • 1290

У Калуській міській територіальній громаді відбулася важлива подія – урочисте відкриття оновленого Центру надання адміністративних послуг.

Під час урочистостей керуючий справами виконкому Олег Савка, звертаючись до присутніх, подякував від імені міського голови Андрія Найди усім, хто приймав участь у роботах з оновлення приміщення, наголосив що основною метою модернізації ЦНАП було покращення якості і доступності надання адміністративних послуг для мешканців громади, зручності для працівників та відвідувачів, хоча робота над розширенням кількості та якістю надаваних послуг продовжуватиметься і надалі.

Заступник голови Івано-Франківської облдержадміністрації Богдан Футерко висловив слова подяки усім, хто долучився до реалізації Програми модернізації  ЦНАПІв «U-LEAD з Європою» у Івано-Франківській області та в Калуші зокрема, побажав працівникам міцного здоров’я, задоволення від своєї  праці і вдячності від відвідувачів, а також наголосив, що завдяки реалізації цієї програми жителі калуської громади матимуть змогу отримувати більше електронних адміністративних послуг.

Отець-декан Калуський УГКЦ Степан Скібіцький та отець-декан Калуський ПЦУ Микола Мороз проголосили спільну молитву, подарували для ЦНАП ікони Божої Матері, побажавши працівникам Божого благословіння на працю заради людей та освятили оновлене приміщення.

Зі словами привітань звернувся до присутніх і депутат міської ради отець Федір Мороз.

Перерізали символічну стрічку керуючий справами виконкому Олег Савка, заступник голови Івано-Франківської облдержадміністрації Богдан Футерко, начальник управління ЦНАП Надія Марій та директор Всеукраїнської асоціації ЦНАП, регіональний координатор з інституційної підтримки Програми "U-LEAD з Європою» Надія Прокопів-Старчевська.

Довідка: Центр надання адміністративних послуг у м.Калуш було стоврено відповідно до рішення міської ради від 20.06.2013 року № 2031.

Осінню 2019 року м.Калуш було включено у Фазу впровадження програми "Ulead з Європою» в частині створення ЦНАП: Раунд 4.

Відповідно до рішення міської ради від 31.10.2019 року № 2627 «Про фінансування робіт з ремонту приміщень для центру надання адміністративних послуг у 2020 році»  було вирішено передбачити у бюджеті громади на 2020 рік 500,0 тис.грн. для проведення ремонтних робіт, як співфінансування з реалізації програми  "U-LEAD з Європою».

На сьогоднішній день у ЦНАП доступними для громадян є понад 170 адміністративних послуг.