КАЛУСЬКИЙ ЦНАП НАДАЄ ПОСЛУГИ ІЗ ЗАМІНИ ВОДІЙСЬКИХ ПОСВІДЧЕНЬ І ДІЛИТЬСЯ ДОСВІДОМ

  • 2024.06.19 16:09
  • 127

Із початку червня у Центрі надання адміністративних послуг Калуської міської ради доступна послуга із заміни старого водійського посвідчення на нове.
Окрім цього, у калуському ЦНАПі надають інші послуги:
- обмін виданого вперше посвідчення водія
на право керування транспортними засобами (без складання іспитів);
- видача нового посвідчення водія на право керування транспортними
засобами замість втраченого або викраденого;
- обмін старого посвідчення водія на нове.
Переймати досвід калуських адміністраторів у цій сфері 19 червня приїхали колеги із Вигодської, Рожнятівської, Лисецької громад. У цих установах планують надавати ці послуги. Зокрема, ЦНАПи у Рожнятові і Лисці уже мають необхідне обладнання.
Калуш відвідали адміністраторки і начальниця ЦНАП-«Дія центр» Ірина Гутич, а також начальниця ЦНАП Рожнятівської селищної ради Ірина Баранова і начальниця відділ ЦНАП апарату Вигодської селищної ради Тетяна Гринь. Про впровадження послуги і організацію системної роботи вони спілкувалися із начальницею управління «ЦНАП Калуської міської ради» Надією Марій і керуючим справами виконавчого комітету Калуської міської ради Олегом Савкою.
Гості мали нагоду спостерігати ввесь процес надання послуги. У Калуському ЦНАПі послугу з заміни водійського посвідчення надають дві працівниці. Від початку червня опцією у Калуському ЦНАПі скористалися уже 28 громадян.
ЦНАП працює без обідньої перерви з понеділка по середу з 8:00 до 17:15. У четвер - до 19:00, у п’ятницю – до 16:00, у суботу - до 14:00.
Адреса: м. Калуш, вул. Б. Хмельницького, 52.