22o

Цінність — у спілкуванні. У «Ветеранському просторі» тривають зустрічі із родинами полеглих героїв

  • 2024.05.09 08:20
    • Громада
  • 72

Зустрічі членів сімей полеглих Героїв у центрі «Ветеранський простір» розпочинаються із обіймів. За кілька місяців люди між собою потоваришували, стали добрими друзями із організаторами – фахівцями Калуського міського центру соціальних служб.

На зустрічі 8 травня говорили про квіти. Обравши зображення улюбленої квітки і розфарбувавши його, визначати тип характеру, особливості світосприйняття, домінуючі емоції. І, звичайно ж, кожен ділився фото із власного квітника на городі чи на підвіконні, обмінювалися порадами із вирощування екзотичних рослин. 

Такі, на перший погляд, нехитрі арттерапевтичні вправи є дуже ефективними. Вони допомагають відкрито спілкуватися, знаходити спільні теми, отримувати розраду словом, підтримку, відволіктись від буденних обставин, протидіяти стресові. Тому зустрічі у «Ветеранському просторі» не тільки мають постійних відвідувачів, але і — залучають нових.

Крім того, на зустрічах можна дізнатися актуальну інформацію, яка може цікавити членів сімей Героїв. Разом планують відпочинок, мандрівки, відзначення свят.

Зустрічі з родинами полеглих Захисників відбуваються у «Ветеранському просторі» щосереди. 

Можна долучитися усім, хто відчуває біль від втрати рідної людини на війні. 

У підтримці — сила!

Інші новини